Първенство на България по футбол-залагайте на най-интересните мачове от родната ни

Първенство на България по футбол-залагайте на най-интересните мачове от родната ни

Българската "А" група предлага едни от най-интересните и, според много специалисти, лесно предвидими сблъсъци в Европа, като коефицентите, които различните букмейкъри предлагат, често са доста високи и примамливи. Напрежението и силната конкуренция са предпоставки за епични футболни битки.

Пълна статистика на А Група: първенство и Купа на България.

статистика на а група

В последните години нивото на българския футбол се покачи многократно и дербитата в родното първенство се превърнаха в истински футболни спектакли. Конкуренцията се увеличава със всеки изминал сезон, което допринася за качеството на играта по родните терени. Претендентите за титлата увеличават бройката си постоянно, което е доказателство за високото ниво на първенството.

а група

Гледайте най-интересните двубои от българската "А" група и залгайте онлайн в едни от най-сигурните букмейкъри в света. Високите коефиценти и разнообразните опции за онлайн залози привличат клиенти от цял свят. Повечето от букмейкърите предлагат пълна статистика преди всеки сблъсък, както и онлайн излъчване на по-значимите двубои.

Шампионатът на България започва през 1924 година, като до 1948 година първенството се играе на принципа на пряката елиминация. Създадената структура (с малки изменения) функционира до 2000 година, когато експериментално е създадена Висша лига по футбол с 14 отбора, която обаче просъществува само 3 години и през 2003 година е възстановена старата пирамида на първенството с 16 отбора. В българския футбол отдавна не става въпрос само за дербито Левски и ЦСКА, като през последните години конкурентността в родната "А" група се увеличи многократно, което спомогна за подобряването на нивото в първенството.

Залагайте във всички възможни букмейкъри, които предлагат добри коефиценти, пълна статистика и многобройни опции за онлайн залози в родното първенство. Повечето специалисти определят мачовете в българската "А" група за лесно предвидими, но въпреки това коефицентите, които букмейкърите предлагат, са доста високи. Използвайте шанса си да станете един от многото потребители, които регистрират добри приходи от родното ни първенство.