ЗАЛОЗИ НА ВОЛЕЙБОЛ в интернет букмейкъри

ЗАЛОЗИ НА ВОЛЕЙБОЛ в интернет букмейкъри

Волейболът традиционно е един от най-популярните спортове в България. Това до голяма степен се дължи на добрата ни школа и множеството успехи постигнати от български волейболисти и треньори. Чрез залозите на волейбол всеки, който разбира играта достатъчно добре също може да се възползва от своите умения и да печели.

Като цяло имате възможност да играете на победител (за всички мачове), точен резултат за някои от тях, а при някои букмейкъри и за брой точки общо в мача. Доста от големите букмейкъри като: bet365 и Betfair Ви предлагат и опцията да гледате мачовете директно от техните уеб сайтовете и да залагате в хода на събитието. Това до голяма степен би Ви помогнало да сте по-прецизни в залозите.

 Български национален отбор по волейбол

  • Залозите на волейбол сами по себе си се различават доста от залозите на футбол например. Във волейбола много по-рядко се случват изненади и няма как отбор с изцяло защитна игра да удържи 0 на 0 на някой от фаворитите. Това прави възможностите за печалба доста по-големи, за играчи, които следят моментното състояние на отборите.

Волейболът (на английски: volleyball от volley — воле, удар по летяща топка или просто летяща топка преди да докосне земята и ball — топка; виж етимология по-долу) е вид колективна спортна игра с топка, по време на която два отбора се състезават на специална площадка, разделена с мрежа, като насочват топката в полето на противника така, че тя да падне на земята или противникът да допусне грешка. При това за организация на атака са допустими само три удара на топката.

Игрището във волейбола е с размери 9 на 18 метра, като е разделено на две части от 9 по 9 метра от мрежа, издигната на определена височина (2,43 м за мъжете и 2,24 м за жените). Успоредно на мрежата на 3 м. разстояние отляво и отдясно са нанесени две линии, които определят зоната за атака (т.н. първа линия). Всички линии трябва да са с ширина 5 см., те трябва да са светли и да се различават по цвят от всички други линии върху игрището.

За тази страница са адаптирани материали от www.wikipedia.org