ЗАЛОЗИ НА ТЕНИС в интернет: онлайн букмейкъри

ЗАЛОЗИ НА ТЕНИС в интернет: онлайн букмейкъри

Залозите на тенис мачове са идеалния вариант да добавите адреналин към изживяването и да спечелите от правилните си прогнози за възможните изводи. Сблъсъците на тенис кортовете винаги са били едни от най-интересните спортни събития и обект на огромно внимание от страна на фенове и специалисти.

Имате на разположение голям набор от възможности да залагате на тенис мачовете. Като започнем от класическото: победител, можете да залагате и на точен резултат в сетове, както и на хенди къп и на общ брой геймове в мача. Можете да залозите и на резултата само от първия сет. Можете също така и да прогнозирате шампиона на даден турнир.

Ако искате да можете да гледате голяма част от най-интересните тенис мачове на живо и да залагате в хода на играта. Можете да съобразите и Вашия залог с моментната форма на играчите и настроението с което подхождат към мача. Залозите на тенис могат да бъдат променяни и по време на мача.

тенис България

Тенис (или Тенис на корт) е спорт, който се е играе от 2-ма (при игра на сингъл — поединично) или 4-ма души (при игра на двойки). Състезателите използват ракета с опъната корда, за да удрят малка гумена топка над мрежа в полето на опонента. Тенисът е измислен в Европа в края на XIX век и бързо се разпространява сред англоговорещия свят, основно сред високите класи в обществото.

Тенис се играе на правоъгълна гладка повъхност, покрита обикновено с трева, клей или твърда настилка. Кортът има дължина от 23,77 метра и широчина от 8,23 метра за мачове на сингъл и от 10,97 метра за мачове на двойки. Около корта има допълнително свободно пространство, позволяващо на състезателите да достигнат до отскочилите топки. През средата на корта, успоредно на основните линии, е прекарана мрежа, която разделя корта на две равни половини. Мрежата има височина от 1,07 метра в двата си края и 0,914 метра в центъра си. Има три основни вида кортови настилки. В зависимост от използваните материали, всяка настилка осигурява различна скорост и отскок на топката, което оказва влияние върху начина на игра на състезателите.

За тази страница са адаптирани материали от www.wikipedia.org