Президентът на Верея се закани: Убеден съм, че ще изтормозим и ще спънем ЦСКА в събота

Президентът на Верея се закани: Убеден съм, че ще изтормозим и ще спънем ЦСКА в събота

13-02-2018, 08:30

Президентът на Верея се закани: Убеден съм, че ще изтормозим и ще спънем ЦСКА в съботаЦСКА гостува на Верея в първия пролетен кръг тази събота, а президентът на заралии Галин Михайлов е убеден, че неговият отбор няма да загуби.

"ЦСКА, където сме ги хващали, там сме им създавали проблеми”, каза той пред „Тема Спорт".

„Във втория ни мач в Първа лига през миналия сезон ги победихме в Стара Загора с 1:0, а после на "Армията" стигнахме до 1:1. С единия мач почти уволнихме Христо Янев, а след този в София румънецът Йорданеску подаде оставка. Сега, ако ги бием, не ми се вярва да се стигне до треньорска смяна, но да си имат едно наум", допълни Михайлов.

"Убеден съм, че ще ги спънем в събота. Верея няма да загуби тази среща. Отборът ни е добре подготвен. Сигурен съм, че през пролетта ще покажем, че не напразно сме в първата шестица. Загубата от ЦСКА с 0:3 през есента няма да се повтори", отсече Михайлов, който беше акционер при армейците в периода 2014-2015 г.

Верея имаше свой съгледвач на контролата на ЦСКА с Царско село. Треньорът на вратарите Стоян Колев изгледа двубоя в компанията на фенове на червените. Бившият страж на 31-кратните шампиони започна работа в Стара Загора в началото на тази година.

Днес ще стане ясно на кой стадион ще се играе двубоят в събота. СТК на БФС ще се произнесе в ранния следобед дали срещата остава на "Трейс Арена", или ще бъде преместена на стадион "Берое". По-вероятно е да не се стигне до промяна и двубоят да се проведе на клубното съоръжение на Верея.

"Това ли е най-важната тема сега? БФС ще обяви във вторник къде ще играем. Където и да е мачът, ще изтормозим ЦСКА", коментира Галин Михайлов.

На срещата в събота желание да присъстват проявяват над 2000 привърженици на ЦСКА. Пропуските са по 10 лева.