Карлос Бланко: ЦСКА винаги иска да печели, аз също! (ВИДЕО)

Карлос Бланко: ЦСКА винаги иска да печели, аз също! (ВИДЕО)

13-01-2018, 18:23

Карлос Бланко: ЦСКА винаги иска да печели, аз също! (ВИДЕО)„Много съм доволен, че съм в този голям клуб!”

Това заяви един от новите футболисти в ЦСКА - Жан Карлос Бланко.  Колумбиецът сподели, че вече се адаптира към обстановката в тима, свиква с указанията на треньорите и опознава своите съотборници.

25-годишният футболист обяви, че обича да играе пред пълни трибуни и обеща на феновете на ЦСКА, че ще остави сърцето си на терена за отбора.

Той посочи още, че е пристигнал в ЦСКА като централен нападател, но е готов да играе на всяка позиция, на която преценят треньорите. Той заяви, че конкуренцията не го плаши и ще се бори за титулярно място в състава.

„Вече направих няколко тренировки и започнах да се адаптирам. Свиквам с указанията на треньорите и опознавам своите нови съотборници. Според мен те ще ми помогнат и ще се сработим бързо”, каза Бланко пред ЦСКА ТВ.

„Винаги съм мечтал да играя в Европа и сега дойде предложението от ЦСКА, а това е отбор, който се бори да бъде шампион и аз смятам, че мога да помогна за постигането на тази цел. ЦСКА винаги гони високи цели и се бори за всички трофеи в България.”

„Аз обичам конкуренцията, защото тя мотивира допълнително и те кара във всеки мач да оставяш сърцето си на терена. Имаме много добър колектив, тимът владее топката и практикува атакуващ футбол."

"Моите очаквания са големи, наясно съм, че това е отбор, който е печелил много титли в България. ЦСКА винаги иска да печели, аз също. Надявам се да постигна много успехи с този клуб.”

„Лично аз обичам да играя пред пълни трибуни, това винаги носи допълнителна мотивация за футболистите.”

„Пристигнах като централен нападател, но съм готов да играя на каквато и позиция да ме сложат треньорите.”

„Искам да кажа на феновете, че в мое лице имат играч, който е готов да остави сърцето си на терена”, допълни той.