Етър зове за подкрепа в мача срещу Лудогорец

Етър зове за подкрепа в мача срещу Лудогорец

14-03-2018, 16:38

Етър зове за подкрепа в мача срещу ЛудогорецОт "Етър" призоваха великотърновските фенове да напълнят стадион "Ивайло" и да окажат своята подкрепа в последния мач от редовния сезон срещу "Лудогорец".

Двубоят е на 18-ти март, неделя, от 18:15 часа.

"Винаги сте били нашият 12-и играч, показвате го не само в домакинствата, но и при гостуванията на тима. Мачът ни с шампиона "Лудогорец" е важен, нека напълним трибуните и заедно се опитаме да покажем това, което можем. С вашата подкрепа футболистите ще се постараят да дадат всичко от себе си срещу тима от Разград", обявиха от клуба.

От днес билетите вече са в предварителна продажба. Цената им остава непроменена - 8 лв. и 4 лв. за ученици, студенти и пенсионери. Те вече се продават в офиса на клуба. Очакват се и около 120 фенове на "Лудогорец", билетите за феновете на гостите ще бъдат също по 8 лв.

В деня на мача касите пред стадиона ще отворят от 16:00 ч. От клуба отново призоваха феновете да не чакат последния момент, за да няма струпвания пред касите в минутите преди мача. Входовете на стадион "Ивайло" ще бъдат отворени от 16:15 ч. - два часа преди началото на срещата. Препоръчително е в събота живеещите наоколо да не оставят колите си на паркинга пред стадиона, а забраната за паркиране влиза в сила от 9 ч. в неделя до 20:30 ч. вечерта.

Засилено полицейско присъствие около стадиона се очаква в деня на мача поради сериозния интерес към срещата.