Fantasy Leagues: създай свой собствен отбор и печели от наградните фондове

Fantasy Leagues: създай свой собствен отбор и печели от наградните фондове

Ако следите някое от големите първенства с Европа - можете да пробвате и така наречените "Fantasy Leagues" - създавате свой собствен отбор съставен от реални играчи в дадено първенство. На база на реалното представяне на селектираните от вас играчи в дадения кръг - получавате точки. Ако отборът ви с спечели най-много точки (или е попаднал в първата десетка) печелите част от събрания награден фонд (в зависимост от залога ви).

fan team logo

 В 1xBet всеки ден имате безплатен турнир с награди за 250$ или 500$. Вижте повече: www.bg.1xbet.com

 

team creation

Много сайтове предлагат подобни игри - можете да играете с реални пари и в рамките само на 1 кръг - за всеки кръг избирате нов отбор и правите залог. След края на кръга - прибирате спечелените пари от наградния фонд.

Можете да избирате по максимум трима играчи от отбор. Имате на разположение и шест схеми на игра: 3-5-2; 3-4-3; 4-4-2; 4-3-3; 4-5-1; 5-3-2. Можете да изберете и резерва - в случай, че избран от вас играч не играе в дадения кръг, то резервите ви носят точки на негово място. Имате възможност да изберете и един капитан и един помощник-капитан - неговите точки се удвояват, а ако избрания от вас капитан не играе - то точките на помощник-капитана се удвояват.

Можете да изберете в кой турнир искате да участвате. Има и безплатни турнири с реален награден фонд или така наречените фрироли (freerolls).

fan team tourneysМожете да изберете в коя лига да бъде турнира от менюто в дясно. Виждате списък с турнири, такста вход (за един отбор) и наградния фонд.

fan team info tourney

Ако отворите допълнителната информация към всеки турнир ще видите: кои мачове участват, как е разпределен наградния фонд и кои отбори са вкарани в турнира.

Препоръчваме ви сайта: www.fanteam.com където можете да играете в повечето първенства и лиги, както и в международни турнири, като: Шампионската лига и Лига Европа. Можете да видите повече информация: ТУК

fan team logo

Ако 3 или повече от избраните от вас играчи не участват в кръга, тъй като мача е отменен или отложен, то залога ви ще бъде върнат и вие реално няма да участвате в играта. Ако само двама от избраните от вас играчи не участват по същата причина - то на вас ви се начисляват следните точки: 3 за вратар, 4 за защитник и 5 за полузащитник и нападател и вие участвате в играта.

Точките на избраните от вас играчи се определят на база представянето им пред дадения кръг от първенството в което участвате:

Ако играе поне 6 минути - 1 точка, повече - 2 точки.

За вкаран гол - от вратар/защитник - 6 точки; полузащитник - 5 точки; нападател - 4 точки; дузпа - 4 точки; бонус за хетрик - 10 точки.

За всеки жълт картон -2 точки; за червен -5 точки.

За чиста мрежа: 6 точки за вратар и 4 точки за защитник.

За асистенция: 4 точки за вратар/защитник; 3 точки за полузащитник; 2 точки за нападател.

За изпусната дузпа: -3 точки; за автогол -3 точки.

За спасена дузпа: 6 точки; за всеки 3 спасявания +1 точка.