WinBet предлага 5 лв без депозит за нови клиенти

WinBet предлага 5 лв без депозит за нови клиенти
Можете да тествате един от българските оператори WinBet без да депозирате. Всеки, който е открил и потвърдил сметка при тях получава шанса да играе с 5 лв в секцията Спорт или Казино.

За да се възползувате от промоцията е необходимо да отидете на техния сайт: www.winbet.bg и да направите регистрация и да я потвърдите с необходимите документи.
 
Ще е необходимо да верифицирате акаунта си, за да потвърдите, че Вие сте човекът с предоставените лични данни. За целта трябва да изпратите сканирана снимка на лична карта, паспорт или шофьорска книжка, качвайки я в специалното поле, което ще видите, щом Ви поискат верификация.

Направете това преди да Ви бъде изискано от системата. Трябва да влезете в „Профил“ – „Документи“. Там ще видите полетата за качване на снимката, която е необходима, и ще имате възможност да завършите процеса по верифициране на акаунта.

Ще получите имейл, че получавате безплатен бонус.

За да вземете безплатния си бонус,трябва да се свържете с отдел обслужване клиенти на email – support@winbet-bg.com, на телефон +359 92 919 016, или в чат на живо.

winbet цска
WinBet са официален спонсор на ЦСКА София.

Посетете сайта: www.winbet.bg

winbet logo

 

Winbet регистрация | Бонуси за залози |