LIVESTREAM: гледай мачове на живо по интернет

LIVESTREAM: гледай мачове на живо по интернет

 За да гледате стриймове с високо качество и без реклами ви препоръчваме да направите сметка в един от най-утвърдените европейски букмейкъри: 1xBet.

Не е нужно да депозирате! Можете да гледате на цял екран или по няколко спортни мача на веднъж. Огромно покритие на различни спорни събития от цял свят.

Посетете сайта на български: www.1xbet.com

Друг букмейкър в който можете да гледате мачове с високо качество и без реклами е: www.melbet.com

Можете да гледате различни спортни мачове от цял свят безплатно по интернет. Препоръчваме ви, от гледна точка качество и сигурност да използвате: 1xBet и melbet, изцяло адаптирани на български език, които предават мачове на живо. Ако не успеете да намерите дадено спортно събитие в техните програми можете да използвате и приложения по-долу каталог от линкове към мачове. С клик върху даден мач ви излиза списък с линкове (Link) към сайтове на които можете да гледате мача. Моля, имайте на предвид, че за да гледате мачове от дадения линк може да се наложи инсталирате определена добавка към браузъра (flash player; SopCast player или друг) и/или да направите регистрация на даден сайт.

* Повечето от сайтовете пускат реклама в продължение на около 20 секунди преди да започнат да предават мача.

** По никакъв начин не можем да ви гарантираме надеждността на сайтовете към които ще ви изпратят линковете. По тази причина препоръчваме да ползвате букмейкърите и линковете от каталога само в краен случай (дадения мач не го предава никой букмейкър).