LIVESTREAM: гледай мачове на живо по интернет

LIVESTREAM: гледай мачове на живо по интернет

 

Ако искате да гледате мача на високо качество абсолютно безплатно ви препоръчваме да направите сметка в два букмейкъра: (няма нужда да депозирате) - просто намирате мача и давате на бутона за предаване на живо. 

1xBet - линк: ТУК MelBet - линк: ТУК

 

Актуален списък с линкове към стриймове:

Можете да гледате различни спортни мачове от цял свят безплатно по интернет. Препоръчваме ви, от гледна точка качество и сигурност да използвате: 1xBet и melbet, изцяло адаптирани на български език, които предават мачове на живо. Ако не успеете да намерите дадено спортно събитие в техните програми можете да използвате и приложения по-долу каталог от линкове към мачове. С клик върху даден мач ви излиза списък с линкове (Link) към сайтове на които можете да гледате мача. Моля, имайте на предвид, че за да гледате мачове от дадения линк може да се наложи инсталирате определена добавка към браузъра (flash player; SopCast player или друг) и/или да направите регистрация на даден сайт.

* Повечето от сайтовете пускат реклама в продължение на около 20 секунди преди да започнат да предават мача.

** По никакъв начин не можем да ви гарантираме надеждността на сайтовете към които ще ви изпратят линковете. По тази причина препоръчваме да ползвате букмейкърите и линковете от каталога само в краен случай (дадения мач не го предава никой букмейкър).