РемиКазиноПокерТаблаБинго

 
Да играеш СПОРТ ТОТО в интернет е лесно и бързо и възможните фишове и награди са практически неограничени. Предлагаме ви сайта: ColossusBet, който приема играчи от България и разполага с богати възможности за различни фишове с различни начини за залози и различни наградни фондове. Идеята е същата като нашето държавно спорт тото: различни играчи попълват фишове, стойността на на които се акумулира под формата на фонд, който се изплаща на победителя (или победителите). При ColossusBet има и една екстра, която не се предлага от стандарното тото: можете да кеширате фиша си по всяко време. Например: попълвате фиш от 6 мача - в даден момент 3 от мачовете ви излизат - можете веднага да приберете печалбата или може да изчакате и да играте за джакпота.

В ColossusBet имате два основни вида фишове: на изход (стандартните 1, Х, 2) и на точен резултат. Също така някой от фишовете на точен резултат предлагат и утешителни награди за тези, които не са хванали точните резултати, но са уцелили изходите на двубоите.

Можете да пускате обикновени (единични фишове) или комбинирани (с повече от един изход) фишове. Всичко зависи от вашата стратегия и от това колко сте готови да дадете за даден фиш.

Ако в дадения тираж никой не успее да спечели джакпота - то цялата му стойност се прехвърля за следващия тираж и така докато не се появи победител.

 

Спечели 5 000 000 паунда

Основния фиш или така наречения "The £10,000,000 'Colossus'" предлага награден фонд от гарантирани минимум 5,000,000 Британски паунди плюс шанс за още 5,000,000. Това е основната игра в ColossusBet - трябва да познаете точните резултати от 7 мача или поне техните изходи за утешителните награди.

Гарантирани фишове

За да сте сигурни, че ще ударите нещо голямо - можете да избирате само от така наречените "гарантирани" фишове - където независимо какви пари се съберат като залози - винаги знаете какъв ще е минимума, който можете да спечелите.

Резултат на мача

Резултат е винаги официалният резултат в края на редовното време, включително на мачове за купи.

Мобилно приложение

ColossusBet имат и прекрасно - лесно и интуитивно приложение за мобилни телефони - което ви позволява да пуснете фиш дори докато пътувате и нямате достъп до компютър.

Игрален фиш краен изход