Онлайн Спорт ТОТО: играйте тото в интернет на футболни мачове и спечелете огромни джакпоти

Онлайн Спорт ТОТО: играйте тото в интернет на футболни мачове и спечелете огромни джакпоти

Да играеш СПОРТ ТОТО в интернет е лесно и бързо и възможните фишове и награди са практически неограничени. Предлагаме ви сайта: Marthonbet, който приема играчи от България и разполага с богати възможности за различни фишове с различни начини за залози и различни наградни фондове. Сайтът е напълно преведен на български. Идеята е същата като нашето държавно спорт тото: различни играчи попълват фишове, стойността на на които се акумулира под формата на фонд, който се изплаща на победителя (или победителите). При Marathonbet има и една екстра, която не се предлага от стандарното тото: можете да кеширате фиша си по всяко време. Например: попълвате фиш от 6 мача - в даден момент 3 от мачовете ви излизат - можете веднага да приберете печалбата или може да изчакате и да играте за джакпота.

marathonbet

В Marthonbet имате три основни вида фишове: на изход (стандартните 1, Х, 2), на точен резултат и на тенис. Също така някой от фишовете на точен резултат предлагат и утешителни награди за тези, които не са хванали точните резултати, но са уцелили изходите на двубоите.

тото джакпоти

Можете да пускате обикновени (единични фишове) или комбинирани (с повече от един изход) фишове. Всичко зависи от вашата стратегия и от това колко сте готови да дадете за даден фиш.

Ако в дадения тираж никой не успее да спечели джакпота - то цялата му стойност се прехвърля за следващия тираж и така докато не се появи победител.

тото фиш

Стойността на фишовете се разпределя както следва:

60% отиват в Jackpot Pool за който познае всички срещи;
20% отиват в Consolation Pool (утешителен фонд)
20% отиват в Bonus Pool (бонус фонда).

Можете да намерите повече информация или да отворите сметка: www.marthonbet.com